Un tânăr de 22 de ani a fost condamnat la două luni închisoare, după ce a înjurat instanța, în sala de judecată.

Potrivit rechizitoriului, ”inculpatul a adresat cuvinte obscene judecătorului cauzei, respectiv procurorului de şedinţă, cu referire la propriul organ genital, nemulţumit fiind de împrejurarea respingerii unei cereri în probaţiune. În aceste împrejurări s-a perturbat grav şedinţa de judecată, procedurile fiind reluate după îndepărtarea din sală a inculpatului”.

Tânărul de 22 de ani, audiat la Judecătoria din Gherla, și-a recunoscut fapta, justificându-şi gestul prin faptul că era nervos din cauza atitudinii arogante manifestată atât de către judecător, cât şi de către procuror.

Ulterior, acesta a părăsit teritoriul României, fără a comunica organelor de urmărire penală locul în care se află.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, tânărul are acum de plătit și 800 de lei cheltuieli de judecată, pentru înjurăturile adresate instanței.

Conform justluj, inculpatul are 22 ani, 9 clase absolvite, fără ocupaţie şi loc de muncă și este necăsătorit. Este cunoscut de polițiști ca având un comportament antisocial constant în comunitatea din care face parte: stil de viaţă dezorganizat, disponibilitate permanentă pentru implicare în activităţi infracţionale, în special furt.

Sursa: clujust.ro

Citește și: AUR Cluj ia atitudine după ce Boc le-a spus nevaccinaților să plece în junglă: „Sunt plătitori de taxe și impozite”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here