Viorel Băltărețu, deputat clujean USR, a avut un discurs aprins la adresa administrației lui Emil Boc, după ce licitația pentru supervizarea construcției magistralei de metrou a fost anulată.

Parlamentarul a precziat că supervizarea construcției metroului clujean e misiune imposibilă pentru administrația Boc.

Licitația e acum anulată, după un șir întreg de poticneli: iulie 2022 – anulată din cauza lipsei ofertelor, decembrie 2022 – anulată și ulterior relansată cu o suplimentare de 15,5 milioane de lei și februarie 2023 – suspendată, cu prelungirea termenului de depunere a ofertelor.

De data aceasta, Primăria susține că au fost depuse doar oferte inacceptabile / neconforme. După atâtea amânări, suspendări și anulări, e evidentă incapacitatea Primăriei Cluj-Napoca de a pregăti caiete de sarcini și licitații care să fie atractive.

Lipsa supervizării nu oprește proiectul metroului, dar fără consultanți externi, e nevoie ca Primăria să suplinească acest rol. Există în Primărie suficienți specialiști care pot face asta?”, a conchis Viorel Băltărețu.

Citește și: Falimentul imobiliar al afacerii Udrea din orașul de cinci stele amânat tocmai la… primăvară

3 COMENTARII

  1. Sînr destui ce susțin că SIGUR nu se va face nici un metro la Cluj și nici n-au avut de gând. În primul rînd că nu se justifică după nr de locuitori și după teren. Și atunci destui doar vor băga bani mulți în buzuanare pe studii, proiecte, început de săpături, refăcut s.a..

  2. Pune-ti-l Drecului „peste Somes” . Din Fleuresti sau Jilau, pana la Mama Drecului la Dej. Si aduceti la Naiba din China din alea pe perna magnetica. Ca tot trebuie sa dati jos „caprele” din 1932 pe care „vine curentu” peste Somes in Cluuuuj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.