Un elev de 18 ani şi-a dat foc în faţa unei săli de jocuri de noroc din Râmnicu Vâlcea, situată în apropierea liceului la care tânărul învăța, după ce ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a mers la o benzinărie din Râmnicu Vâlcea, a cumpărat 1,5 litri de benzină şi s-a întors în faţa liceului, acolo unde este şi o sală de jocuri de noroc. Acolo, s-a stropit cu benzină şi s-a autoincendiat, iar din nefericire, nu a mai putut fi salvat.

Pompierii militari vâlceni au precizat că la sosirea echipajelor bărbatul era cuprins de flăcări şi nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Am fost informaţi în această dimineaţă, prin apel la 112, la ora 08:54, despre faptul că o persoană s-a autoincendiat, în zona Liceului Economic, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Imediat, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, precum şi o ambulanţă aparţinând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acţionat de urgenţă pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la faţa locului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au deschis o anchetă şi au refăcut traseul tânărului cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din oraş.

Citește și: DNA folosită ca vârf de lance în scandalul de la Prefectura Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.