Un jandarm clujean a fost prins cu droguri la el, în urma unui control rutier realizat de polițiști. Informația a fost prezentată de realitatea.net, iar sursele Știri de Cluj au confirmat-o.

Ancheta a fost preluată de procurorii DIICOT Cluj, pentru a se vedea despre ce substanțe este vorba și dacă jandarmul nu era și el sub influența drogurilor. Anchetatorii nu au vrut să declare nimic oficial.

Controlul rutier s-ar fi făcut în zona Huedin, unde a fost depistat jandamrul, lucru confirmat de surse judiciare.

Să nu uităm că în urmă cu ceva timp, un polițist din Brașov a fost prins în timp ce vindea droguri printre blocuri în uniforma de polițist. El făcea parte dintr-o rețea de traficanți care vindea stupefiante în Brașov încă de anul trecut. Anchetatorii au stabilit că traficanții aveau două metode de operare în Brașov.

Polițistul a fost prins în flagrant, în timp ce transporta un kilogram de cocaină. Polițistul lucra la Ordine Publică, la Secția 5 din Brașov. În trecut, polițiștii de la Crimă Organizată au primit informații că este membru al unei grupări de traficanți de droguri, iar astfel, în colaborare cu procurorii DIICOT au fost făcute cercetări și au destructurat gruparea.

Citește și: Șeful Serviciului Rutier Cluj, Dan Crișan, săltat de procurorii DNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.