Un agent de poliție a fost prins de șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, în timp ce făcea vin chiar în curtea secției unde îți desfășura activitatea. 

Când comisarul-șef a venit în inspecție la sediul Poliției Ștefănești, județul Botoșani, a descoperit mai multe butoaie pline de struguri în curtea instituției.

Ulterior, șeful IPJ Botoșani a aflat că recipientele, dar și instrumentele folosite pentru fabricarea vinului sunt ale agentului C.V.

Explicația agentului care făcea vin în curtea Poliției

Prins de șeful său, agentul a explicat că stă cu chirie în vecinătatea instituției și curțile sunt apropiate, a transmis Monitorulbt.ro.

Potrivit IPJ Botoșani, agentul deține o locuință de serviciu în curtea sediului Poliției Ștefănești.

„În curtea unui sediu al Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au fost identificate mai multe recipiente, în care erau struguri utilizaţi în producerea de băuturi alcoolice.

Din primele verificări a reieşit faptul că acestea ar aparţine unui agent de Poliţie, care deţine o locuinţă de serviciu în curtea aceluiaşi imobil”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, conform sursei citate.

Biroul Control Intern (BIC) a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili adevărul.

Citește și: Sergentul-major care s-a îmbătat și a încercat să-și violeze fiica de 9 ani, plasat sub control judiciar de Tribunalul Militar Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.