Un primar din județul Neamț a devenit viral pe internet după ce a inițiat concursuri pe platforma Facebook, oferind premii în whisky. Prima întrebare adresată de primarul Ion Rotaru, din comuna Alexandru cel Bun, Neamț, a fost din sfera muzicală.

Este vorba despre Ion Rotaru, fost primar la Piatra Neamţ, între 1996 şi 2004 (fiind învins de Gheorghe Ştefan), care conduce în prezent administraţia din comuna Alexandru cel Bun, județul Neamț, încă din 2008. Fostul edil din Piatra Neamț, actual primar de comună s-a remarcat de-a lungul anilor cu tot felul de idei care i-au adus notorietate, printre ele şi înfiinţarea de bordeluri, dacă prostituţia ar fi fost legiferată.

Luni, 8 mai 2023, el a lansat în spaţiul public o „provocare“, oferind ca și premiu o sticlă de whisky Chivas Regal primei persoane care îi răspundea corect la o întrebare pusă pe contul de socializare de pe Facebook, relatează Adevărul.

Primarul a început la prima întrebare cu un preambul, amintind că, în oraşul de sub culmea Pietricica, au dansat, cu ani în urmă, pe ritmurile melodiilor lui Maizie Williams, Marcia Barrett, Liz Mitchell şi Reggie Tsiboe, 40.000 de nemţeni, din toate localităţile judeţului. Întrebarea edilului a fost:

„În ce an şi cu ce ocazie a concertat formaţia Boney M la Piatra Neamţ?“

„Nu este vorba despre eventuală melancolie, generată de vremea ploioasă. Este vorba despre o sticlă de whisky. Şi nu de oricare: de o sticlă de whisky de calitate! Pe care m-am decis să o ofer, drept recompensă, primului dintre cei care îmi scriu. Fiţi pe recepţie: pe 20 mai, în cadrul unei noi provocări, veți avea parte de o altă surpriză!“, a postat Ion Rotaru.

”Premiul”, câștigat chiar de o doamnă din comuna Alexandru cel Bun

„După cum se poate vedea din imaginile alăturate, premiul a rămas în comuna noastră.

Felicitări doamnei Alexandra Niculaiasa!”.

Primarul spune că va continua concursul, următoarea „problemă“ la care aşteaptă răspuns fiind pe 20 mai.

Citește și: Kovesi, „blindată” cu gărzi de corp: „Credeam că e foarte iubită și nu are nevoie să fie păzită mai ceva decât Madonna sau Lady Gaga”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.