Traian Ogâgău
Traian Ogâgău

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, candidat pentru un nou mandat, susținut de PNL, și-a obligat fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, și cu mâinile deasupra capului, în timp ce trebuia să repete că va fi cuminte și că nu își va face părinții de râs.

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Primarul nu a fost impresionat nici de lacrimile și suspinele fiicei sale, continuând să îi repete ce trebuie să spună ca o formă de pedeapsă, scrie Gazeta de Bistrița.

După ce videoclipul a ajuns în spațiul public, primarul din Sângeorz-Băi a postat un mesaj video pe Facebook în care susține că, „cine cruță nuiaua își urăște fiul”.

„Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a spus pe Facebook Traian Ogâgău.

Poliția s-a autosesizat în acest caz

„Conducerea I.P.J. BN a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public”, a declarat pentru Gazeta de Bistrița, purtătorul de cuvânt al instituției, Crina Sîrb.

Vezi video AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here