Într-un mesaj public, Karen Sebesi, realizator de emisiuni la TVR Cluj și membru în consiliul de administrație al TVR cere demisia Doinei Gradea, șefa instituției.

”Doamna PDG (președinte-director general, n.red.), mă folosesc de acest moment și vă solicit să vă retrageți din poziția actualș, cea de PDG! De ce îmi permit să vă solicit? Pentru că reprezint o parte a colegilor noștri din TVR. Iar, aceștia nu vă mai vor în această poziție! Puteți să ne puneți cap în cap, la fel cum ați procedat de nenumărate ori cu noi, membrii CA, dar și cu cei de la studiourile teritoriale. Puteți să ne vorbiți urât pe la spate, să ne acuzați, dar tăvălugul a pornit, și nu acum, ci de o vreme bună. TVR a ajuns batjocura multora, din păcate! Aștept să mă atacați și pe mine, dar înainte de aceasta,  doamna PDG: trebuie să recunosc, am și eu partea mea de vină, în multe momente, poate chiar si alți colegi au avut, dar îi las pe ei să mărturisească, dacă vor.

Doamna PDG, vedeți, eu nu vorbesc acum nici despre Raportul Curții de Conturi, nici despre Procedura de etică, am să-i las pe alții să o facă. Eu vă spun doar așa: epuizarea  fizică și mentală poate să nască uneori gesturi și cuvinte nesăbuite și fără niciun gând rău: acum ințeleg de ce ne-ați spus de nenumărate ori că sunteți obosită de toată chestiunea aceasta, numită TVR. Oboseala te mai  poate face si debusolat, răutăcios și neatent. Fatal de neatent. Așa ca, doamna PDG, vă solicit să vă retrageți din poziția de PDG! Și noi, mulți din TVR, suntem siguri că  trebuie să luați o pauză.. Neapărat una mai lunga, definitivă, din poziția de PDG. Prin acest gest dați dovadă de grija față de Dvs , de Instituție și de colegi.

V-am votat și v-am susținut , dar acum vă solicit să vă retrageți!”, anunță Karen Sebesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here