Scriitorul clujean Cornel Udrea a ales tabăra lui Ludovic Orban în scandalul care din interiorul partidului de guvernământ. El s-a arătat revoltat de modul în care a fost tratat președintele PNL, Ludovic Orban, de politicienii din partid la Cluj-Napoca. Orban a fost lăsat singur, pe un întreg rând de scaune la Casa de Cultură a Studenților, un gest bine regizat de echipa lui Florin Cîțu. Poza cu Ludovic Orban singur pe tot rândul a ajuns rapid în mediul online, ca un semn că nu mai este dorit în partid.

Cornel Udrea arată cu degetul spre cei care îi datorează lui Orban cariera politică: „Batistuță agitată”, spune Udrea. El nu-l uită nici pe Emil Boc.

„La Cluj, înainte de furtuna de aseară, a avut loc un tsunami de apartament, apartamentul fiind PNL-ul. Alegerile locale în Filiala clujeană: deja vu, scenariul respectat, punct ochit, punct covid !

Ce m-a deranjat enorm, ca cetățean, ca locuitor de Cluj, a fost mîrlănia lăsării de izbeliște a lui Ludovic Orban, singur , pe un rînd întreg de scaune, un simbol grosier, al înclinării scîndurii spre Câțu, în calitate de viitor lider.

Printre cei aburcați pe scenă, să îi facă părul cărare acestuia, s-au aflat mulți care își datorează cariera politică la vîrf, lui Ludovic Orban ! Batistuță agitată ( cum se uita, anțărț, de jos în sus, în ochii lui Orban, gata să se dezintegreze de emoție, trimis în parlamentul european, oare de cine ?) și alții, privindu-l ciocuș și păgîn, crema și cireașa tortului pre-electoral.

Domnule Boc, ar fi trebuit să fiți de două ori gazdă primitoare: ca primar, și ca organizator al evenimentului.

Acolo, în Apuseni, chiar dacă nu îți place unul dintre oaspeți, îi dai și lui bun găzdușag și cinstire, fiindcă ți-a călcat pragul, nu îl lași în tîrnaț, cu on blid în față, să vorovească, cu cînele dupe lanț!

Furtuna de aseară nu va spăla mizeria de comportament. Ce de coloane vertebrale, trestii în vînt. Caractere second-hand, conștiințe de black sunday”, a spus Cornel Udrea, pe pagina sa de Facebook

În timp ce liderii de filiale au urcat alături de Cîțu pe scenă, Ludovic Orban a fost lăsat singur pe primul rând al sălii.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here