foto- agerpres.ro

Un şofer din Cluj a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare, după ce a încercat să mituiască un poliţist cu un apartament, scrie adevarul.ro. Bărbatul fusese prins în timp ce conducea, fără să aibă acest drept.

Incidentul s-a petrecut pe 9 martie, în municipiul Turda. Un şofer a fost oprit în trafic, după ce poliţiştii au descoperit, printre mai multe nereguli, şi faptul că bărbatul este un fugar care a mai avut probleme cu legea în luna ianuarie.  

Individul a fost condus la secţie, unde, un poliţist a vrut să-i scrie o amendă contravenţională, deoarece în ianuarie a fost prins conducând fără permis. Bărbatul a încercat să mituiască agentul cu 1000 de euro, însă poliţistul a refuzat.   

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj spun că atunci când agentul i-a adus la cunoştinţă că urmează să-i fie întocmit dosar penal, şoferul i-a oferit un apartament, drept mită. Omul legii a refuzat din nou şi a făcut o plângere penală împotriva bărbatului, arată digi24.ro.

S-a deschis un dosar penal pentru dare de mită, însă individul a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii şi astfel a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare şi 60 de ore de muncă în folosul comunităţii. Acesta trebuie să urmeze şi un program de reintegrare socială.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here