Un student de la Facultatea de Drept UBB Cluj a avut un comportament deviant în timp ce se afla la un concurs internațional în Strasbourg. Acesta a agresat verbal o altă concurentă și mai mult decât atât a fost prins la întoarcere de către controlul de securitate a aeroportului cu o armă asupra lui.

O echipă formată din patru studenți de la Facultatea de Drept UBB Cluj a participat la un concurs organizat de către CEDO în Strasbourg. Pe parcursul concursului echipa de la UBB Cluj s-a împrietenit cu o altă echipă de la Kings College UK, mai puțin unul dintre studenți. Conform surselor Gazeta de Cluj acesta a agresat verbal o concurentă de culoare din echipa “rivală”, poreclind-o “blacky” și nu numai. Comportamentul neadecvat al românului a continuat până când studenta din UK, afectată de jignirile rasiste, i-a trimis un mail decanului Facultății de drept UBB Cluj-Napoca să îi sesizeze faptul că studentul român totuși participă la un concurs internațional și astfel de jigniri și prejudecăți nu își au locul.

Deținere de arme

De asemenea, tot sursele Gazeta de Cluj au mai declarat că la întoarcerea în țară, pe aeroport, studentul de la Facultatea de Drept UBB Cluj a fost prins cu o armă albă, mai exact cu un “box” asupra lui.

Decanul Facultății de Drept UBB, Florin Streteanu, contactat de reporterul Gazeta de Cluj, nu a dorit să comenteze cele întâmplate. Acesta a declarat doar că la nivelul facultății există o procedură în curs de finalizare pe acest subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here