Un tânăr de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj au emis pe numele lui un mandat de aducere, acesta fiind suspectat că ar fi implicat în racolarea unor minore pe care le obliga să se prostitueze.

„Un tânăr de 19 ani, bănuit de trafic de minori și tâlhărie, a fost reținut pentru 24 de ore, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj. Pe numele celui în cauză era emis un mandat de aducere, fiind depistat la data de 28 iunie în Punctul de Trecere a Frontierei Borș și condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, în vederea audierilor.

Din cercetări a reieșit faptul că, acesta, alături de alți bărbați, ar fi racolat o minoră, în scopul obligării acesteia la practicarea prostituției, în județele Cluj și Mureș.Suportul de specialitate în vederea depistării tânărului a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

Cel în cauză urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Sursa: monitorulcj.ro

Citește și: Descinderi în Cluj la o rețea de traficanți de minori folosiți în prostituție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here