Un traficant de droguri, care vindea substanțe interzise în județele Cluj și Alba a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare și trebuie să efectueze 120 de zile de muncă în folosul comunității. Decizia Tribunalului Alba vine după ce bărbatul a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției.

Bărbatul a fost trimis în judecată după ce DIICOT Alba Iulia a probat zeci de tranzacții făcute de acesta în Cluj-Napoca, Câmpia Turzii, dar și în Alba Iulia, Aiud și Mirascău în județul Alba.

Dealer care vindea DROGURI în Cluj, condamnat la închisoare cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității
Decizie a fost dată de magistrații Tribunalului Alba după ce bărbatul a semnat cu procurorul de caz un acord de recunoaștere al vinovăției, acord admis de judecători în data de 16 ianuarie 2023, potrivit Alba24.ro.


Spre exemplu, „în perioada iunie-septembrie 2022, aflându-se în Aiud inculpatul i-a vândut consumatorului noi substanțe psihoactive de 4 ori, circa 4-5 grame de fiecare dată, cu suma de 70 de lei gramul”, se arată în motivarea instanței.

„În perioada septembrie-octombrie 2022, aflându-se în localitatea Mirăslău, inculpatul i-a vândut consumatorului noi substanțe psihoactive de 2-3 ori, câte un gram de fiecare dată, cu suma de 100 de lei gramul”, au mai precizat magistrații.

De asemenea, „în perioada ianuarie-iulie 2022, aflându-se în localitatea Cluj-Napoca, inculpatul i-a vândut consumatorului noi substanțe psihoactive de 8-10 ori, de fiecare dată câte 5 grame, cu prețul de 300 de lei”, au mai notat magistrații în motivarea instanței.

Pentru faptele sale bărbatul a fost condamnat în data de 16 ianuarie 2023 la trei ani de închisoare cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității. De asemenea i-au fost confiscate mai multe sume de bani pe care procurorii DIICOT le-au probat ca fiind obținute din vânzarea de droguri.

Citește și: Alin Tișe preia modelul lui Ilie Bolojan: Consiliul Județean ar putea funcționa cu mai puțini angajați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.