UPDATE:

Potrivit unor surse, există și o altă perspectivă în povestea scandalului în care Paul Gavriș este acuzat că și-ar fi bătut soția și copilul. Sursele noastre spun că, de fapt, Gavriș a fost în vizită la fetiță cu ocazia zilei de Moș Nicolae, moment în care femeia nu l-a lăsat să-și vadă copilul, cu toate că nu există niciun ordin de restricție care să-i interzică acest lucru. Gavriș a fost în vizită împreună cu mama sa în locuința femeii, iar la un moment dat aceasta i-a închis cu cheia pe Gavriș și pe mama acestuia în bucătărie. Ulterior, cei doi au sunat la 112 cerând ajutor. Sosiți la locuință, polițiștii i-au găsit pe aceștia închiși în locuință. După cele întâmplate, astăzi, lui Paul Gavriș i s-a emis un ordin de protecție, astfel că femeia nu are voie să se apropie de el, atât la domiciliul acestuia, cât nici la locul de muncă.

”S-a emis un ordin de protecţie, beneficiar al acestui ordin fiind bărbatul. Ordinul de protecţie a fost emis la solicitarea bărbatului”, ne-a transmis IPJ Cluj în urma unei solicitări făcute.

Prin urmare, rezultă că soția ar fi cea agresivă și nu Paul Gavriș așa cum aceasta acuză. Mai mult, agresivitatea femeii este confirmată și de către certificatul medico-legal obținut de mama lui Paul Gavriș, după ce aceasta a fostă bătută de femeie.

De fapt, adevăratul motiv al scandalul creat de doamna Gavriș are la bază faptul că mâine, 10.12.2019, la Judecătoria Sectorul 3 București se judecă prin procedura ordonanței prezidențială invocată de Paul Gavriș solicitarea prin care acesta cere stabilirea unui program de vizitare a copilului.

Familia Gavriș a mai fost implicată într-un scandal. Presa locală relata că femeia și-a găsit mașina vandalizată, mașină a cărei coproprietar este și Paul Gavriș. Deși femeia a încercat să-și acuze soțul că a distrus mașina, dând și o declarație în acest sens, ulterior, s-a demonstrat că tatăl femeii a fost cel care a vandalizat mașina.

______________________________________________

Știrea în care doamna Gavriș și-a prezentat propria versiune referitor la cele întâmplate:

Paul Gavriș, fostul șef al Poliției Rutiere Cluj, este acuzat că și-a bătut soția și fetița.

Potrivit ziardecluj.ro un echipaj de Poliție s-a deplasat în această seară la locuința soției fostului șef de la Serviciul Rutier Cluj. Soția acuza ca ea și fetița lor a fost agresată de polițist. 

”Maine dimineata voi inregistra ordin de protectie impotriva lui pentru ca a fost agresiv cu mine si cu fetita noastra. De asemenea vom inregistra plangere penala impotriva lui si impotriva mamei lui pt ca au lovit-o pe mama mea si pe fiica noastra”, a declarat soția lui Gavriș.

Cele două au fost transportate la UPU. La locuința soției lui Gavriș de pe Valea Fânațelor s-a deplasat un echipaj de Poliție.

”Secția 1 Poliție a intervenit în urma unui anunț  privind un scandal  în familie între 2 soți”, transmite IPJ Cluj.

Reamintim că cei doi se află într-un divorț, poliția a mai fost chemată anterior în cazul unui conflict ce a avut loc în septembrie, conflict pornit de la mașina pe care polițistul a primit-o cadou de la socrul său. Soția aflând de infidelitățile polițistului s-a răzbunat pe mașina acestuia. 

8 COMENTARII

  1. […] Surse spun că, de fapt, Gavriș a fost în vizită la fetiță cu ocazia zilei de Moș Nicolae, moment în care femeia nu l-a lăsat să-și vadă copilul, cu toate că nu există niciun ordin de restricție care să-i interzică acest lucru. Gavriș a fost în vizită împreună cu mama sa în locuința femeii, și cu Daiana, (care nu a fiost lasata sa intre ), iar la un moment dat sotia aceastuia i-a închis cu cheia pe Gavriș și pe mama acestuia în bucătărie. Ulterior, cei doi au sunat la 112 cerând ajutor. Sosiți la locuință, polițiștii i-au găsit pe aceștia închiși în locuință. După cele întâmplate, astăzi, lui Paul Gavriș i s-a emis un ordin de protecție, astfel că femeia nu are voie să se apropie de el, atât la domiciliul acestuia, cât nici la locul de muncă. Prin urmare, rezultă că soția ar fi cea agresivă și nu Paul Gavriș așa cum aceasta acuză. Mai mult, agresivitatea femeii este confirmată și de către certificatul medico-legal obținut de mama lui Paul Gavriș, după ce aceasta a fostă bătută de femeie, arată Gazeta de Cluj. […]

    • Dupa cum Il cunoastem pe Paul Gavris, ceea ce afirma sotia sa, Daniela, nu poate fi nicidecum adevarat. Isi iubeste prea multi copilul ca sa vina mereu de la Bucuresti si sa bata atata drum doar pentru chestii „ieftine”, asa-zise scandaluri de familie. Inscenarile de scandal din cadrul vizitelor sunt tinta propusa, pentru avantajele pe care acestea le pot aduce in procesul de divort, probe mincinoase de induplecare a judecatorului de caz. Pacat mare pentru niste parinti tineri, care, chiar daca au ajuns la neintelegeri ar fi trebuit sa-si adune eforturile pentru ca fetita sa creasca in liniste. Si mai mare pacat, ca unii sa minta mereu, pentru denaturarea realitatii. Sa speram ca justitia va face dreptate, dupa adevar!

  2. Chiar nu ți-e deloc rușine, Dana??? Chiar asa de jos poți ajunge? Nici măcar o fărâmă de demnitate nu mai poți avea?? Nu-mi vine sa cred ca puteți face asa ceva… Îmi pare rău pentru ca poți minți în halul ăsta… Și cel mai rău îmi pare pentru Sofi și pentru Paul ca trebuie sa treacă prin toată treaba asta pe care nici nu am cuvinte sa o denumesc în vreun fel… Stii care e partea proastă pentru tine? Ca mai devreme sau mai târziu va ieși adevărul la iveala… Speram totuși ca va fi cât mai repede…

  3. Dupa cum Il cunoastem pe Paul Gavris, ceea ce afirma sotia sa, Daniela, nu poate fi nicidecum adevarat. Isi iubeste prea multi copilul ca sa vina mereu de la Bucuresti si sa bata atata drum doar pentru chestii „ieftine”, asa-zise scandaluri de familie. Inscenarile de scandal din cadrul vizitelor sunt tinta propusa, pentru avantajele pe care acestea le pot aduce in procesul de divort, probe mincinoase de induplecare a judecatorului de caz. Pacat mare pentru niste parinti tineri, care, chiar daca au ajuns la neintelegeri ar fi trebuit sa-si adune eforturile pentru ca fetita sa creasca in liniste. Si mai mare pacat, ca unii sa minta mereu, pentru denaturarea realitatii. Sa speram ca justitia va face dreptate, dupa adevar!

  4. Poate sta liniștit , Gavriș ! Ăla cu coasa lucrează, nimic nu este întâmplător ! În viață nu poți evolua la nesfârșit doar prin prisma faptului că ești doar parșiv, șmecher, profitor, laș, cârcotaș, obedient, cârpă și doar profitând de prietenia oamenilor din jurul tău ! Toată lumea știe că n-are caracter și că este laș. Asta nu este tot, mai urmează … poate povestește femeia cum a făcut „lobby” ticu-so și cât a dat ca să-l pună șef la circulație #BRăcea că dacă nu era ăla cu bani lui nu era nici ăsta șăf. La mitici le-au plac banii negrii și excursiile la cabana ăstora. Poate povestește femeia despre bețiile de acolo. :)))

    • Vorbesti pe nas si putin cocosat !!!!Sa iti vezi de carpele tale mai gagauzule ca nu cunosti ce ii cu adevarat in familia omului si nu te mai tot baga ca musca in rahat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here