Sursa foto: FACEBOOK

USR Cluj și-a votat, în ultimele zile, noua conducere a formațiunii politice, în încercarea de a consolida organizația județeană pentru alegerile care vor avea loc în 2024.

Strategia politică a USR Cluj se va concentra pe întărirea fiecărei organizații din județ, pregătirea anului electoral 2024 și pe comunicarea constantă cu cetățenii, pentru rezolvarea problemelor acestora.

„Felicit noua conducere și aștept cu nerăbdare să ne apucăm de treabă. Suntem cu toții oameni dedicați, responsabili, pregătiți profesional, astfel că rezultatele nu se vor lăsa așteptate. De asemenea, înțelegem responsabilitatea pe care ne-am asumat-o, Organizația USR Cluj fiind una dintre cele mai importante din țară. Ne-am atins primul obiectiv, acela de a forma o echipă puternică și unită, pregătită pentru alegerile din 2024, astfel încât USR să devină prima opțiune de vot a clujenilor.

În perioada imediat următoare vom fi mult mai prezenți în spațiul public prin promovarea propriilor acțiuni, dar și prin taxarea neregulilor din administrația locală”, a declarat Deputat Oana Murariu, președinte USR Cluj.

Noul Birou Județean al Filialei USR Cluj este format din: Președinte: Murariu Oana, 34 de ani, avocat și deputat – Cluj-Napoca; Vicepreședinți: Băltărețu Viorel, 48 de ani, antreprenor în domeniul mobilei și deputat – Cluj-Napoca; Iepure Mihai, 34 de ani, medic specialist Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, lider de grup în Consiliul Județean Cluj; Trif George, 33 de ani, consultant în administrarea activelor IT; Rus Ciprian, 41 de ani, consultant în domeniul IT.

Reamintim că pe 29 octombrie, Oana Murariu a fost aleasă președinte USR Cluj.

Citește și: Proiectant de pe lista rușinii făcută de Boc amendat cu 25000 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here