Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a declarat că liderii formațiunii politice vor avea o discuție cu senatorul Virgil Bob, după ce acesta a fost filmat în timp ce a lovit un bărbat cu telefonul în cap.

Moșteanu a spus că toate variantele sunt pe masă, iar alte sancțiuni ar putea fi impuse după ce va avea loc discuția.

”USR respinge orice fel de violență din spațiul public, am spus asta de nenumărate ori. Colegul meu s-a autosuspendat și vom avea o discuție, în prezența dânsului, în forurile de conducere ale partidului și vom lua o decizie în perioada imediat următoare. Orice variantă este posibilă și este pe masă în acest moment.

Trebuie să lămurim aceste lucruri, trebuie să-și lămureacă și dânsul lucrurile, întâmplările și relația cu cetățenii alături de care am văzut că, aparent, se distra, însă s-a încheiat prost.”, a spus Ionuț Moșteanu, scrie știripesurse.ro.

Reamintim că senatorul USR, Virgil Pop, a avut o altercația cu un bărbat la un eveniment privat. „Am avut în week-end, o altercaţie, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat şi am avut o reacţie nervoasă necontrolată pe care o regret. Îmi pare rău pentru această altercaţie şi voi colabora cu poliţia pentru stabilirea circumstanţelor incidentului”, a scris Virgil Marius Bob, miercuri pe Facebook.  

Citește și: VIDEO. Un senator USR a lovit un bărbat cu telefonul în cap

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.