Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, spune că îl susține în continuare pe Cătălin Cârstoiu la alegerile pentru primăria Capitalei, chiar dacă el este într-o situație de incompatibilitate, iar partidul vrea să îl retragă din cursa electorală.

„Eu sunt din Cluj şi în acest moment tocmai mi-am lansat candidaţii pentru Cluj-Napoca. Nu ştiu ce se întâmplă la Bucureşti. O să vedem. Deocamdată, ştiu că este candidatul Partidului Social Democrat. N-am aflat să fie retras. Nu mă iau după zvonurile din mass-media. Aştept o decizie şi deocamdată n-am auzit partidul să îşi retragă această decizie”, a spus Dîncu, la Parlament, întrebat despre discuţiile din coaliţie privind retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei şi dacă aceasta mai este potrivit în această cursă, potrivit jurnalul.ro.

Întrebat care ar fi notorietatea candidatului Cîrstoiu acum, Dîncu a răspuns: „Notorietatea candidatului cred că a crescut mult în ultima vreme, inclusiv prin zvonul acesta – vorbindu-se tot timpul că se retrage creşte notorietatea, cu siguranţă”.

„A început cu notorietate de vreo 50%, dar până la alegeri are timp să facă notorietate de 90% şi cu două partide puternice în spate, cu partidele care, împreună, am văzut că au vreo 50% cel puţin pentru europarlamentare, ar putea să aibă o şansă foarte importantă. Deci, suntem în precampanie, nici măcar n-am început campania electorală, deci candidatul poate să comunice şi poate să aibă o şansă importantă, dar sigur că nu mă ocup eu de campania de la Bucureşti, eu sunt din Cluj-Napoca”, a afirmat Vasile Dîncu.

Legat de posibilitatea ca medicul Cîrstoiu să se retragă din cursă, Dîncu a spus: „Fac parte din conducere, dar nu s-a retras şi nu voi hotărî eu, vom hotărî în grup, dacă s-ar retrage. Nu ştiu, nu-l văd un om care se retragă aşa de uşor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.