Un localnic înarmat cu o pancartă de carton ce purta mesajul ”Demisia Lucian Bode! Rușinea Sălajului” l-a întampinat joi seară pe ministrul de Interne pe Aeroportul din Cluj, după cum arată imaginile postate pe contul său de facebook de Daniel Coste.

Imaginile îl arată pe Bode ieșind din terminal și mergând spre ieșirea din aeroport, moment în care clujeanul i-a spus, pe un ton calm: ”Demisia dle Bode, să vă fie rușine, sunteți plagiator dovedit. Nu ne ajutați deloc cu intrarea în Schengen. Seară bună”.

Lucian Bode nu a răspuns, rezumându-se să zâmbească la auzul cuvintelor.

Comisia de Etică a Universității Babeș – Bolyai din Cluj a decis miercuri că Lucian Bode a plagiat în lucrarea sa de doctorat. Ministrul de Interne, care e și secretar general al PNL, a respins acuzațiile și a spus că va merge în justiție.

Pe pagina sa de Facebook, Daniel Coste a precizat că povestea lui Bode trebuie înmulțită de mai multe ori pentru a opri, pe viitor, astfel de personalități să fie puse în funcții importante din statul român.

„Fiecare avem ofurile noastre. Dar când vine vorba de politicienii noștri, orice impediment, fiecare piedică ce se pune, se răsfrânge asupra tuturor. Și nu e corect ca un om compromis să ne afecteze pe atât de mulți. Va rog să citiți. Povestea asta o puteți înmulți de mai multe ori, pentru că mai sunt atâția în aceeași situație”, a conchis Coste.

Citește și: Judecătorii au ajuns să facă Planul Urbanistic General al Municipiului Cluj Napoca

2 COMENTARII

  1. E o chestiune urîtă ce se intâmplă! Daca iei la bani marunti lucrarile de doctorat a profesorilor UBB ce au verificat teza domnului Bode, s-ar putea sa aveti surprize. Nu inteleg de ce are atat de mult importanta ca a inclus un procent de 17% in lucrarea sa? Pai ce va face un medic? Va inventa altceva? Sau altii? Mi se pare ca exageram si ca suntem mai catolici ca Papa. Iar amărâtul acela cu pacarta, e jenant, se vede de la o posta ca e USR-ist platit de ai lui sa stea acolo si sa strige. Chiar jenant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.