Compania Vodafone România a primit ordin judecătoresc de evacuare din Casa Agronomului, spațiu aflat în proprietatea Direcției pentru Agricultură Județeană Cluj SA. Practic, cei de la Vodafone România trebuie să demonteze antenele instalate pe Casa Agronomului.

”Admite în parte cererea formulată de reclamanta DIRECŢIA PENTRU AGRICULTURĂ JUDEŢEANĂ CLUJ (continuator în drepturi a Casei Agronomului Cluj), în contradictoriu cu pârâta VODAFONE ROMÂNIA SA, şi în consecinţă: -dispune evacuarea pârâtei din spaţiul ce a făcut obiectul contractului de închiriere din data de 21 februarie 2007, modificat şi completat prin acte adiţionale ulterioare, din imobilul situat în Cluj-Napoca, str.Fagului nr.1, jud.Cluj; -obligă pârâta la plata în favoarea reclamantei a sumei de 14.623,80 lei reprezentând chiria restantă, potrivit facturii fiscale nr.2642/23.02.2021, sumă la care vor fi calculate penalităţi de întârziere de 0,1% pe zi, de la data scadenţei şi până la achitarea efectivă a debitului. Respinge cererea de obligare a pârâtei la plata chiriei aferentă spaţiului calculată începând cu data de 1 ianuarie 2021 şi până la eliberarea efectivă a spaţiului. Cheltuieli de judecată nu au fost solicitate. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare”, arată soluția pe scurt a Judecătoriei Cluj Napoca.

Cei de la Vodafone au contestat decizia instanței la Tribunalul Cluj, dar instanța nu a judecat până acum termenul procesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here