Wizz Air a anunțat, în ziua în care compania românească Blue Air a suspendat temporar toate cursele, o extindere semnificativă în România.

Reprezentanții companiei maghiare au precizat că se vor adăuga cinci aeronave la București, precum şi creşterea capacităţii la Bacău, Cluj-Napoca, Iaşi şi Sibiu.

„Au fost încărcate locuri suplimentare pentru zboruri încă de vineri, 9 septembrie, iar Wizz Air va aduce prima dintre cele cinci noi aeronave Airbus A321 care se alătură flotei româneşti începând cu 4 octombrie. Acest lucru le va oferi românilor mai multe alegeri şi mai multe opţiuni de a rezerva cu încredere călătorii cu Wizz Air. Ca parte a acestei creşteri, compania aeriană a anunţat şi introducerea a trei rute noi de la Bucureşti către Atena, Praga şi Larnaca şi frecvenţe crescute pe 30 de rute existente, inclusiv către destinaţii cheie precum Londra, Roma, Milano, Barcelona, Paris, Bruxelles-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid şi Tel Aviv”, a anunţat compania aeriană Wizz Air.

Blue Air a anunțat că oprește toate zborurile de pe aeroporturil din România până luni, 12 septembrie, după ce a conturile sale au fost blocate din cauza unei datorii de peste 28 de milioane de lei.

Wizz Air a anunţat că pasagerii afectaţi pot rezerva acum bilete pe zboruri Wizz Air cu tarife începând de la 49,99 euro folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările pot fi efectuate prin intermediul paginii Wizz Air pentru tarife speciale https://wizzair.com/en-gb#/rescue.

Miercuri, aproape 30 de curse Blue Air care ar fi urmat să decoleze de pe Aeroportul ”Henri Coandă” au fost anulate.

Peste 2.000 de români afectaţi de suspendarea zborurilor Blue Air au solicitat deja sprijin pentru a fi aduşi în ţară, autorităţile apelând la compania Tarom.

Citește și: Blue Air a suspendat toate zborurile din România, după ce Ministerul Mediului a pus poprire pe toate conturile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here