Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj îl critică dur pe ministrul Sănătății pentru demiterea lui Petru Șușcă, fostul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj. Șușcă a fost înlocuit de Claudia Gherman, conferențiar la UMF Cluj.

Alin Tișe este deranjat de faptul ca ministrul nu a consultat și instituțiile locale sau consulatele în privința acestei decizii.

„Problema e că ministrul Sănătății nu s-a interesat la autoritățile locale în schimbarea managerului la Spitalul Județean Cluj. Aici nu vorbesc de persoana mea, Alin Tișe, ci de o instituție. Nici nu știu cine e (n.r.: noul manager), probabil că e competent. Acei oameni o să vină să finanțăm acel spital. Aceste spitale trebuie finanțate. Ori dacă tu, în calitate de ministru, nu te interesezi riști să ai o problemă. Fără finanțarea acestor spitale de la CJ sau primărie intră în faliment. Vine un ministru, își umflă mușchii, crede că schimbând persoane se schimbă tot”, a spus Alin Tișe, la Ziua de Cluj Live.

După înlăturarea sa din fruntea spitalului clujean, Petru Șușcă a declarat că nu i s-au adus la cunoștință motivele pentru care nu i s-a mai prelungit mandatul și a arătat cu degetul înspre Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS, conform StiripeSurse.

Citește și: Tișe a anunțat că își va da demisia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here