Consiliul Județean (CJ) Cluj a aprobat joi, 29 septembrie, suplimentarea cu 10 milioane de lei a bugetului destinat continuării lucrărilor de întreținere a drumurilor județene, în vederea pregătirii acestora pentru perioada de iarnă.

De asemenea, fondurile vor fi folosite pentru decontarea cheltuielilor în urma prestării serviciilor de deszăpezire din această iarnă.

„Investim semnificativ, în continuare, în infrastructura rutieră. Am hotărât suplimentarea bugetului destinat intervențiilor pe drumurile județene din dorința de a intensifica ritmul acestora și de a mări volumul de lucrări pe anumite sectoare cu un trafic intens. Noul buget consolidat, alocat pentru întreținerea rețelei de drumuri județene, a ajuns, astfel, la 70.000.000 de lei”, a transmis liderul CJ Cluj, Alin Tișe.

Printre drumurile județene care vor beneficia de suplimentări de fonduri se numără și cele două noi recent integrate în rețeaua de drumuri administrate de Consiliul Județean, respectiv DJ 161Z Petea (DJ 161G) – Legii – Geaca (DJ 109C) și 109Z (DJ 109D) Coasta – Tăușeni – DJ 161K, scrie Zcj.ro.

Citește și: O afacere de 2 milioane de euro făcută din deșeurile clujenilor a intrat în faliment

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.