Sursă: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că România și-a vândut întreaga producție de energie electrică pentru acest an, așa că statul român trebuie să cumpere energie că să asigure necesarul de consum. De asemenea, Ciolacu a precizat că prețurile la care s-a vândut energia sunt de zece ori mai mici decât cele la care se cumpără acum.

„E o speculă. Nu putem aloca bugetul de la sănătate aici. S-a acționat la momentul potrivit. Această compensare trebuia să vină pe o compensare limitată, dar ministrul Energiei trebuia să vină cu o soluție. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut energia pe anul acesta. Dacă vorbim de o reglementare cel puțin pe zona casnică. Trebuie o reglementare, mai ales că putem acoperi din producție proprie. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei. Pe zona casnică e exclus să nu se vină cu o reglementare clară”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Marinela Marc șia propus să viziteze toată Europa, fără să scoată un leu din buzunar. Limba engleză ar fi singurul impediment

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here