Jurnalistul Andrei Bădin a scris un text în flux24.ro, intitulat ”Colonelul Dragomir, ambasadorul olandez traficant de influență, CIA și Execuția”, text pe care îl prezentăm integral:

”Colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir a fost condamnat definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare într-un dosar în care primise 1(un) an cu suspendare în primă instanță. Și aici apare prima mare controversă în acest caz. 

A doua mare controversă: denunțătorul este un om de afaceri care era dus de mână de fostul ambasador olandez la înalți oficiali români pentru afaceri la limita legii. Mărturiile apar chiar în dosarul în care colonelul Daniel Dragomir a fost condamnat.

2 (două) mărturii: Una a fostului șef al Fiscului, Gelu Diaconu. A doua a fostului ministru al agriculturii Daniel Constantin. Și mai sunt și altele…

Colonelul Dragomir nu e fiștecine. Nu a fost un sereist care plimba hârtiile sau sticlele de whisky prin birourile șefilor.

A fost decorat de CIA și de alte servicii secrete occidentale, este specialist în lumea arabă, a fost, de fapt, creierul operațiunii salvării jurnaliștilor români răpiți în Irak. A fost din partea SRI ofițer de legătură pentru țările NATO. Și mai are multe alte istorii în lumea discretă a serviciilor.

Prostiile cu rușii și RoExit sunt pentru naivii care nu dau ”goagăl”.

Colonelul Dragomir a plecat din țară înainte de sentință, cel puțin așa spun surse bine informate citate de presa cu epoleți. Adică perfect legal.

Dintr-o răzbunare de iz intern se poate crea o mare problemă de siguranță națională”.

Citește și: Corupție la nivel înalt: ”Daniel Dragomir a fost arestat și trimis în judecată pentru o faptă pe care a comis-o Ambasadorul Olandei!”

Presiuni și intervenții ilegale ale procurorului DNA pentru a obține o soluție de condamnare împotriva fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir: ”Nu mai transformați Palatul de justiție în palatul securistilor”

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir: Sunt judecat la Curtea de Apel București de un complet “servit”, “aranjat”, “pus cu mână” de noua Securitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here