După ce politicienii s-au tot chinuit să-i convingă pe români să se vaccineze apelând la mici, vouchere și restricții dure, mințile luminate de la Cluj au făcut investigații o bună bucată de vreme și nu s-au aruncat imediat la făcut oferte. Timp de câteva luni, aceștia au angajat cei mai buni detectivi și psihologi criminaliști din cadrul IPJ Cluj, pentru a studia vulnerabilitățile și mecanismul mentalului colectiv clujean. Se pare că toți s-au oprit asupra unui singur lucru: problema chiriilor.

Astfel, toți care se vor vaccina până la Crăciun vor beneficia de un cadou special: o chirie mai mică, deci mai mulți bani pentru băutură și caltaboși.

Cei mai revoltați cu privire la acest subiect sunt proprietarii. Asociația Hoție pentru Chirie a postat un mesaj emoționant pentru toți clujenii amărâți care sunt nevoiți să locuiască în chirie: „Nu vă lăsați manipulați! Ne confruntăm cu noaptea minții! Mafia mondială a ajuns la cele mai perfide metode de constrângere. Ziceți voi, merită să scăpați de câteva sute de euro de la chirie, ca să ajungeți cipați și sterili pe trei generații?”

Cozile de la centrele de vaccinare au ajuns să se întindă până în Alba Iulia.

Acest material este considerat un pamflet și trebuie tratat ca atare.


Citește și: Jandarmii care s-au făcut de râs au ajuns la paradă după o noapte de beție: „După ce am auzit discursul lui Boc, am crezut că suntem la repetiții”

4 COMENTARII

  1. Cozi la sinucidere.Frica a intrat in mintea oamemnilor.Animalele nu au frica,ele au instinct.Omul nu se mai ia dupa instict ci dupa soapta diavolului „corect politic”.Drum bun pe cararile mortii oameni buni/Vaccinati-va oameni de doi bani,ca e tot aia,adica santeti degeaba pe lume.Lasati-va copii,si parintii in plata Domnului,voi sa fiti”bine”E greu sa bagi echilibru in mintile golite de glagorie.E inutila munca ,astia cu mintea scurta sau scurtata,fac istoria?Manipulatorii deja dau hrana prostimii,care nu mai au nevoe de mic dejun,de pranz si de cina,ei au vaccinul care le tin de foame.Fericiti cei cu mintea scurta,fericiti cei”saraci cu duhu”,profetie jidaneasca pusa in gura Lui Iisus,in mod perfid.Noul Testament este scris dupa perceptele jidanesti ale bolnavilor askenazi,care-si zic evrei.In mod perfid ei au introdus in liturghia crestinilor multe percepte impotriva oamenilor,adica impotriva Goymilor.De aceia preotii,reprezentantii divinitatii din ceruri,trebue sa subtilizeze adevarurile,daca au capacitatea mintii,care sa aleaga.Crestinismul este invatatura lui Iisus dupa inviere.El a trecut prin moarte si a adus lumina din morminte.Crestinismul nu trebue sa fie comfundat cu iudaismul.Iisus este omul,Iisus este Duhul divinitatii,venit din ceruri,scolit la invataturile lui Zamolcsis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here