Milionarul ar fi pus la cale un întreg plan, rupt dint-un film pentru a o ademeni pe clujeanca Monica Hill, potrivit Cancan.ro

Fosta ”logodnică” a lui Cătălin Botezatu ar fi avut parte de clipe de coșmar în casa lui Florin Belu. Potrivit datelor din dosar, controversatul afacerist i-ar fi luat telefonul brunetei și ar fi recurs la amenințări pentru a o intimida. Din câte se pare, focoasa brunetă din Cluj nu ar fi singura victimă a omului de bază al Cămătarilor.

”I-a confiscat telefonul, a sechestrat-o și, pentru a o intimida, a amenințat-o că o distruge. I-ar fi spus că are multe relații, în special în lumea media, și că îi este foarte ușor să-i distrugă cariera dacă nu face ce-i spune el. Pur și simplu, a terorizat-o. Din câte se pare, acesta ar fi avut doi complici, șoferul și secretara care au abordat-o pe tânără”ne-a declarat o sursă D.A.S.

Florin Belu, înainte se fie ridicat de polițiști

Ar fi pus la cale o adevărată „regie”

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, controversatul milionar ”Ureche” ar fi pregătit un scenariu laborios pentru a ajunge la sexoasa brunetă. Victima controversatului afacerist le-ar fi povestit anchetatorilor, cu lux de amănunte, modul în care a fost racolată, dar și coșmarul pe care l-a trăit în apartamentul lui Florin ”Ureche”, unde a fost sechestrată.

Conform unor date din dosar, inițial, fotomodela lui Botezatu ar fi fost abordată, prin intermediul unei rețele de socializare, de șoferul lui Florin Belu. Ulterior, ca scenariul cu filmarea unui spot publicitar să fie cât mai credibil, finul lui Nuțu Cămătaru și-ar fi pus secretara să o contacteze pe Monica Hill și să aranjeze întâlnirea în apartamentul acestuia, unde, chipurile, ar fi urmat să aibă loc filmarea reclamei. 

”Ureche”, agresiv cu femeile?

După cum susțin mai multe surse D.A.S, Florin Belu ar fi dat dovadă de un comportament scandalos cu femeile care îndrăzneau să-l refuze. Din câte se pare, controversatul milionar ar fi fost protagonistul mai multor episoade violente în care au fost implicate.

Florin Belu ar fi pozat într-un mic „Don Juan”, iar, de-a lungul timpului, și-ar fi încercat norocul cu mai multe vedete din România. În urmă cu câțiva ani, în presă au apărut mai multe informații potrivit cărora „Ureche” ar fi curtat-o pe Andreea Raicu. Avansurile sale nu ar fi avut prea mare succes, iar vedeta l-ar fi refuzat categoric.

Florin Belu, acuzat de viol

Nu la fel s-ar fi întâmplat și în cazul Mihaelei Borcea, cei doi având o relație cu ceva timp în urmă, potrivit surselor noastre. Se pare că fosta soție a lui Cristi Borcea ar fi căzut în mrejele „Don Juan-ului” și, pentru o perioadă, cei doi au încercat să construiască o relație, însă mirajul s-a spulberat repede, a mai precizat Cancan.ro

Citește și: O tânără fotomodel clujean violată de ”Ureche”, finul lui Nuțu Cămătaru

1 COMENTARIU

  1. valeu…saraca…mergea sa i faca carte de munca ….pe 8 ore….pun pariu ca are si filmari…ca deh omu are si pretini…si poate a avut cheltuieli cu ea…si sa si scoata parleala….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here