Alin Coleșa, deputat AUR, a scris pe o rețea de socializare că Turcia s-a retras legal din Convenția de la Istanbul, un tratat prin care se luptă împotriva violenței împotriva femeilor, dar, în fapt se promovează ideologia de gen.
Ce e ideologia de gen? Ce înseamnă genul? Genul este conceptul juridic care ascunde orientarea sexuală. În esență, ideologia de gen = ideologia LGBTQIA+. Egalitatea de gen nu înseamnă echitatea de șanse dintre femei și bărbați!

Convenția definește genul (art. 3) ca fiind un rol, un comportament pe care o societate le consideră potrivite pentru bărbați și femei.
Termenul de sex biologic (o realitate, un dat) este înlocuit cu conceptul de gen – un rol social bazat pe anumite caracteristici.
Realitatea biologică este înlocuită un termen lingvistic, care nu are doar 2 variante – feminin și masculin -, ci și multe altele – neutru/altceva/nici una, nici alta.
Sexul biologic este înlocuit cu o realitate subiectivă, falsă.
Un anumite rol (de bărbat, femeie sau altceva) poate fi ales de către oricare dintre sexe.
Rolul/genul masculin poate fi interpretat și de o femeie, iar cel de femeie și de un bărbat.
Convenția promovează descontruirea/distrugerea realității biologice și reconstruirea unei lumi false, în care fiecare om își alege rolul, genul pe care dorește să-l interpreteze.
Principala țintă sunt copiii noștri – sunt împinși să se „elibereze” de așa-zisele tipare tradiționale/sociale și să se reconstruiască cum doresc, preferabil altfel decât sunt născuți biologic.
Această reconstruire se poate repeta la infinit, de aceea se zică că genul este o alegere fluidă, schimbătoare.
Art. 12 – Statul va lua măsurile necesare pentru a promova schimbările în modelele sociale și culturale de comportament al femeilor și bărbaților, în vederea eradicării obiceiurilor, tradițiilor care sunt bazate pe roluri stereotipe pentru bărbați și femei.
Se consideră un stereotip (adică partea rău) rolul bazat pe sexul binar – femeie sau bărbat.
Se consideră nestereotip (alternativa bună) rolul/genul asumat/ales, indiferent de sexul biologic.
Se profită de imaturitatea și vulnerabilitatea copiilor.
Libertatea este legată de gradul de maturizare și de informare. Nu există libertate, ci doar sclavie și minciună atunci când alegem ceva fără informare, în mod imatur, fără înțelegerea consecințelor.
Este timpul unei schimbări și pentru România în privința Convenției de la Istanbul?, a precizat Alin Coleșa.

Citește și: Un clujean s-a trezit cu o factură la curent umflată cu peste 1000 de lei: Dacă s-au prins li s-a recalculat factura, dacă nu asta este, omul plătește

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.