Sursa foto: 60m.ro

La conferința de presă susținută vineri, 12 mai, deputatul clujean Alin Coleșa a vorbit despre programul de guvernare al partidului AUR, dar și despre dezinformările care circulă în presa națională cu privire la protestul de miercuri, unde doi parlamentari au fost agresați.

Alin Coleșa a precizat că mai multe persoane străine de partid au provocat aceste incidente, iar protestul la care a participat AUR, având în vedere că a fost organizat de către ARCA, a fost umbrit de acest scandal în care au fost implicați liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, și Csoma Botond, deputat UDMR de Cluj.

Alin Coleșa a subliniat faptul că AUR își manifestă nemulțumirile și revendicările într-un mod pașnic și respectă regulile democratice. Deputatul a condamnat violența și comportamentul agresiv și a subliniat că partidul său nu are legătură cu persoanele care au fost implicate în aceste incidente.

Mai mult decât atât, deputatul AUR a vorbit la conferința de presă despre programul de guvernare al partidului. Coleșa a subliniat că AUR are o viziune clară și coerentă asupra problemelor cu care se confruntă România și că propune soluții concrete pentru a le rezolva.

Programul de guvernare al AUR se axează pe teme precum protejarea identității naționale, susținerea familiei, promovarea valorilor tradiționale și asigurarea unei economii sănătoase și prospere. Partidul propune măsuri ferme pentru combaterea corupției, reforma sistemului de justiție și revitalizarea sectorului agricol.

Citește și: Cartea lui O. J. Schmitt despre istoria BOR, comentată de cercetătorul clujean Mircea Abrudan: „Pare scrisă la comandă pe genunchi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.