Vara aceasta a fost marcată de prezența intensivă a deputatului AUR Alin Coleșa în județul Cluj. Angajamentul său solid față de comunitățile locale l-a purtat prin peste o sută de localități în lunile iulie și august, cunoașterea oamenilor provenind dintr-o varietate de contexte și situații.

„Vara Românilor în județul Cluj. Am fost în peste o sută de localități din județ în lunile iulie și mai ales august. Am întâlnit oameni foarte diferiți, situații foarte diverse. Marea majoritate a oamenilor au un puternic sentiment al lipsei de reprezentare politică la nivel central”, a scris Alin Coleșa pe pagina sa de Facebook.

În timpul acestor vizite, deputatul clujean a pus în prim-plan valorile esențiale ce stau la baza identității AUR – libertate, credință creștină, familie și națiune – adesea discutate. A subliniat îndeosebi importanța angajamentului pentru o Românie adevărată, în care aceste valori sunt nu doar respectate, ci și directoare ale deciziilor politice.

„Lumea nu așteaptă minuni de la oamenii politici, ci să fie alături de ei, să-i reprezinte, să urmeze valorile pe care poporul le-a urmat – libertate, credință creștină, familie și națiune!Să lupte pentru România!”, a precizat Alin Coleșa.

În contextul provocărilor actuale, Alin Coleșa a subliniat importanța solidarității și a colaborării pentru a depăși obstacolele și a construi un viitor mai bun pentru România.

Citește și: EXCLUSIV DNA Cluj funcționează ilegal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.