Emil Boc: Dacă puteți face bine, nu ezitați să îl faceți

129

Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, alături de vicepreședintele Consiliului Județean, dl Istvan Vakar, reprezentanții Asociației Produs de Cluj și colegii din primărie, au sprijinit copiii de la Casa de copii „Căsuța Bucuriei” și pe cei de la centrele care găzduiesc persoane fără adăpost.

Cu ocazia Zilelor Recoltei, an de an, produse agroalimentare de la producătorii locali ajung la copiii găzduiți la centrul „Căsuța Bucuriei” din municipiul Cluj, dar și la centrele D.A.S.M. pentru persoane fără adăpost (de pe strada Dragoș Vodă și strada Oașului).

„Particip de fiecare dată când pot la această acțiune, este un gest simbolic prin care îmi doresc să subliniez că ceea ce pentru noi înseamnă puțin, pentru alții poate însemna foarte mult. Așadar, repet: dacă puteți face un bine, nu ezitați să îl faceți! Duminică am fost prezent la aceste trei centre pentru a dona alimente de producătorii locali, alături de vicepreședintele Consiliului Județean, dl Istvan Vakar, reprezentanții Asociației Produs de Cluj și colegii din primărie. Produsele au fost achiziționate de compania clujeană Coral Impex, cărora le mulțumesc pentru modul în care se implică an de an în aceste activități!”, a conchis Emil Boc.

Citește și: Boc și șefii de la Direcția Urbanism din primărie au fost audiați de procurorii DNA Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.