Soția lui Emanuel Ungureanu a fost integrată în cadrul Spitalului Județean de Urgență pe un post de medic Dermatolog, după o așteptare de opt ani în care a tot încercat să se angajeze în sistemul public de sănătate, pe un post inexistent.

Loredana Ungureanu este șef de lucrări și cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu.

Timp de trei ani, în perioada 2011-2014, a făcut gărzi la secția clinică Dermatovenerologie și la Spitalul Județean de Urgență Cluj Napoca.

Emanuel Ungureanu a făcut tot ce i-a stat în putință să o integreze pe soția sa în sistemul public de sănătate. L-a angajat pe șeful corpului de control, Constantin Dina, ca și consilier la cabinetul său de parlamentar. Dina a coordonat Corpul de Control, care a propus ca Petru Șușcă să fie demis din funcție, conform spuselor acestuia.

Între managerul spitalului și deputat au existat mai multe conflicte, iar la un moment dat, Petru Șușcă a dezvăluit că tot ce face Emanuel Ungureanu împotriva lui este de fapt o ”vendetă personală” pentru că nu a angajat-o pe soţia acestuia la Spitalul Judeţean.

Petru Șușca fostul director al spitalului împreună cu membrii Consiliului de Administrație au fost schimbați la începutul anului 2021 printr-un ordin de ministru. Emanuel Ungureanu a susținutcă decizia a venit ca urmare a unui raport  al Corpului de Control al Ministerului Sănătății făcut în urma sesizărilor sale.

Citește și: Cum comentează soția lui Ungureanu implicarea politicianului în cariera sa. Declarațiile tuturor părților implicate

3 COMENTARII

  1. Pai nu este medic ?sau are doar câteva clase și a fost pusă ilegal?un doctor are mai multa școală decât întreaga redacție a acestei „gazetute”.Uau ce știre!o doctorita a fost angajată la un spital .Autoarea ar trebui sa știe că fix asta este „visul” oricărui medic:să lucreze în domeniul pentru care a învățat multi ani din greu.

    • Boss, tanti asta e doctor dermatolog, adică dela care strânge coșuri și te da cu masca pe fata, printre altele. La spital de stat sa angajeze mulți cardiologie si specializări vitale. Apropo, stii ce fac dermatologii în clinici private? Epilari. HA! Nu zic ca nu e nevoie de dermatologii la stat, da puțini pt cazuri care sunt chiar grave. Restu’ la efectuat epilari.

      • De cancer de piele, acnee, dermatita si eczeme, alergii acute si severe ai auzit, Gheorghe ?
        Intoarce-te la crasma si fa nani in continuare, „boss”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here