Vineri, 24 februarie, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Cluj a organizat o ședință la care au participat zeci de persoane, printre care și deputatul clujean Alin Coleșa.

În cadrul acestei întâlniri s-a discutat despre progresul organizațiilor locale la nivel județean, obiectivele politice și administrative și începerea unor inițiative cetățenești în UAT-urile din care cei prezenți la ședință fac parte.

Reamintim că AUR Cluj a început să devină o forță la nivel local, în condițiile în care tot mai multe persoane se dezic de clasicele partide (PSD și PNL). De curând, la Tritenii de Jos s-a înființat biroul de conducere local, unde a fost prezent și deputatul AUR Alin Coleșa.

La începutul anului, sediul AUR din Cluj-Napoca a fost neîncăpător pentru cei care s-au prezentat la ședința județeană, unde a fost prezent și deputatul Darius Pop.

Astăzi (nr. 12 ianuarie) am participat la ședința Biroului de Conducere AUR Cluj, unde am realizat, spre bucuria mea, o evoluție în cadrul organizațiilor și a percepției politice. Nu vom renunța la luptă indiferent de obstacole și volumul de muncă pe care le vom avea”, a precizat în acea perioadă Darius Pop.

De asemenea, AUR a lansat Platforma de Merit, un program de selecție și de evaluare publică a candidaților și a proiectelor politice ale partidului. Prin acest demers asumat, Alianța pentru Unirea Românilor devine primul partid care oferă cetățenilor posibilitatea de a participa în mod deschis la elaborarea unei strategii de guvernare.

Platforma de Merit AUR este un concept destinat celor care au atât competența, cât și determinarea de a-și promova ideile și viziunea asupra modului cum trebuie guvernată țara noastră.

Citește și: Filiala AUR Cluj devine tot mai atrăgătoare pentru clujeni: Unirea face puterea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.