Lungu Vasile-Cristian, președintele PMP Cluj, este singurul membru al Parlamentului României care a fost invitat anul acesta la „National Prayer Breakfast” (Mic Dejun cu Rugăciune). Evenimentul a avut loc la data de 6 februarie și a fost organizat de către Congresul Statelor Unite ale Americii și The Fellowship Foundation, având scopul de a promova principiile creștinismului.

Micul Dejun cu Rugăciune a fost prezentat într-un documentar marca Netflix ca un eveniment la care se adună liderii importanți ai lumii pentru se trasa o viziune asupra unei noi ordini mondiale. Organizatorul acestui eveniment este un personaj foarte controversat, Douglas Coe, asupra căruia planează foarte multe teorii conspiraționiste. Participarea la acest eveniment de face doar printr-o invitație specială a organizației The Fellowship Foundation.

Citește aici: https://www.stiridecluj.ro/politic/senatorul-vasile-cristian-lungu-prezent-la-unul-dintre-cele-mai-mari-evenimente-politice-din-sua

Nu este suprinzător faptul că senatorul Lungu Vasile-Cristian, participant la evenimentul „Micul Dejun cu Rugăciune” este și inițiatorul amendamentului referitor la identitatea de gen. Legea votată în data de 16 iunie interzice în instituțiile de învățământ activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași”.

Proiectul de lege a fost adoptat de Senat la data de 16 iunie și a obșinut 81 de voturi pozitive din partea senatorilor de la PSD, ProRomânia și PMP, 22 de voturi negative din partea USR și UDMR, și 27 de abțineri din partea senatorilor PNL.

Președintele Klaus Iohannis nu este de acord cu prevederile proiectului de lege și nu va promulga legea atunci când aceasta va ajunge la Administrația Prezidențială.

Citește aici despre senatorul Vasile Lungu: https://gazetadecluj.ro/interviu-cu-senatorul-vasile-lungu-testam-putin-avem-putini-bolnavi/

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here