Avocatul Ciprian Păun

Gazeta de Cluj a castigat procesul cu Steluța Cătăniciu. Jurnaliștii au fost reprezentanți în instanță de către cunoscutul avocat Ciprian Păun de la casa de avocatură NNDKP.

Având în vedere apărarea profesionistă prin care s-a reușit scoaterea adevărului la iveală, instanța a respins miercuri, 18 martie, cererea de chemare în judecată formulată de Cătăniciu Steluța Gustica în contradictoriu cu jurnaliștii ziarului Gazeta de Cluj.

”Respinge, ca neîntemeiată, cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanta C S G, în contradictoriu cu pârâţii B M SRL, C G, R R şi L M. Compensează cheltuielile de judecată. Pronunţată în şedinţa publică din data de 18 martie 2020”, se arată în soluția pe scurt a instanței.

Ciprian Păun este conferențiar universitar doctor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, avocat recomandat de Ambasada Germaniei și de Camera de Comerț și Industrie a Austriei și director al Revistei Române pentru Protecția și Securitatea Datelor cu Caracter Personal editată de Editura Universul Juridic. Ciprian Păun este un practician recunoscut în domeniul dreptului fiscal, dreptului comercial, GDPR și a coordonat în ultimul an tranzacții M&A în domeniul medical, IT, real estate, industria materialelor de construcții.

Amintim că de la începutul anului 2020, PCA Law Office a devenit parte integrantă a biroului NNDKP Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here