Sursa: Facebook

Lucian Bode ar fi găsit o soluție pentru a scăpa de acuzațiile de plagiat, după ce procesul deschis împotriva Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj a eșuat, arată sursele PRESShub.

Lucian Bode nu doar că nu pleacă din viața publică, după ce Comisia de Etică a Universității „Babeș-Bolyai” a confirmat că a plagiat. Din contră, ministrul de Interne a găsit o soluție să primească un contra-verdict care să îi fie favorabil, scrie Presshub.

Surse din cadrul Ministerului Educației Naționale au declarat pentru sursa citată că în următoarele zile va apărea public o decizie în favoarea ministrului de Interne, dată de Consiliul Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării (CNECSDTI).

Consiliul Național de Etică va constata o serie de nereguli în teza de docorat a lui Lucian Bode, de la citare greșită la menționarea defectuoasă a surselor, așa cum a arătat și comisia de la Cluj, dar va declara că lucrarea nu este plagiată. Sursele citate menționează că pentru această soluție au votat 18 membri ai consiliului și s-a opus unul singur.

Citește și: Un nou pericol la granițele României. Șoferii, luați în vizor de extremiști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.