Senatorul de Cluj, Marius Nicoară a recunoscut că a participat și el la ședința la care a fost prezent senatorul liberal Vergil Chițac și că se va autoizola, conform recomandărilor legale. „Voi respecta regulile şi voi intra în procedură de izolare, aşa cum prevede legea”, a spus Nicoară, citat de ziarul Făclia. La fel a declarat și minstrul Agriculturii, Adrian Oros.

Citește și: Primul parlamentar român infectat cu coronavirus. Toată conducerea PNL, izolată

Reamintim că toţi membrii Biroului Permanent Naţional al PNL vor intra în izolare la domiciliu, după ce senatorul liberal Vergil Chiţac a fost diagnosticat pozitiv cu Coronavirus, asta după ce cu o zi înainte, Guvernul nega vehement că politicianul este infestat. Preșdintele PNL, Ludovic Orban a ieșit astăzi și a anunțat că le-a transmis tuturor senatorilor PNL să se autoziloze.   „Nu aşteptăm ancheta epidemiologică. (…) Solicităm diagnosticarea rapidă”, a afirmat Orban.

Prim-ministrul interimar Ludovic Orban, preşedinte al PNL, a anunţat că se va autoizola în urma confirmării coronavirusului la senatorul liberal Vergil Chiţac. „Mă voi izola la Vila Lac 1″, a spus vineri Orban. Acesta a anunţat că nu va merge la consultările de la Cotroceni.  La rândul său, eurodeputatul Rareş Bogdan a spus că şi el intră în regim de autoizolare după ce a participat la şedinţa Biroului Permanent al PNL. Ministrul Agriculturii, deputatul clujean Adrian Oros a declarat că toţi care au participat la şedinţa BPN al PNL vor fi testaţi şi în funcţie de rezultat se vor lua şi alte măsuri, relatează Faclia de Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here