Sursa foto: Facebook

Consilierul USR PLUS, Oană Alexandra, a atras atenția că noul an școlar și universitar a început cu noi cozi pentru abonamentele CTP.

„La ce bun aspirațiile de oraș al inovației sau titlurile câștigate de Compania de Transport Public, dacă elevii și studenții clujeni își încep școala cu un tradițional stat la coadă? Ne-am aștepta ca în 2022, într-un oraș smart, informațiile din bazele de date ale Inspectoratului și ale universităților să ajungă la CTP și altfel decât prin copii și dosare cu șină prezentate la ghișee”, a scris Oană Alexandra.

Consilierul clujean a precizat că a transmis conducerii CTP mai multe propuneri pentru a rezolva clasicile cozi care se creează, an de an, la începutul școlii și universității.
„Am transmis conducerii CTP un pachet de propuneri ce au în vedere: optimizarea accesului la abonamente pentru elevi și studenți,optimizarea comunicării CTP în special pentru utilizatorii tineri ce preferă mediul online pentru a se informa îmbunătățirea transportului de noapte Aceste propuneri urmăresc să crească atractivitatea transportului public pentru tineri și fac parte dintr-un pachet mai larg de măsuri ce reprezintă viziunea USR pentru reforma transportului public din municipiul nostru. Vă vom ține la curent cu evoluția discuțiilor. Ce alte măsuri considerați necesare pentru îmbunătățirea transportului public clujean?”, a conchis Oană Alexandra.

Citește și: Un deputat clujean va prezida cel mai mare eveniment internațional găzduit vreodată de România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here