Elena Ghindici
Elena Ghindici a fost numită de Ministerul Transporturilor în Consiliul de Administrație de la CFR Marfă, pe 5 septembrie, la trei zile după ce devenise consilier al consilierului de stat al liderului PNL Virgil Guran, potrivit G4media.ro.

Astfel, tânăra de 33 de ani cu competențe în cooperative agricole de producție (CAP), ia decizii de care depinde soarta unei companii de importanță strategică pentru statul român, notează G4media.ro.

Elena Ghindici are multiple calificări în CV, printre care patroană a unui magazin de carne, director al unei uniuni a cooperativelor agricole de producție, angajată la Transelectrica și membru în Consiliul de Administrație al unui producător de componente de muniție.

Mandatul lui Ghindici în Consiliul de Administrație de la CFR Marfă, prelungit de două ori

În cadrul unei Adunări Generale Ordinare a Acționarilor de la SNTFM CFR Marfă, care a avut loc pe 1 septembrie, Ghindici a fost numită provizoriu, de Ministerul Transporturilor, din nou, în Consiliul de Administrație (CA), pentru un mandat valabil până în ianuarie 2021.Ea a mai ocupat acest post în perioadele martie-iulie și iulie-septembrie.

Potrivit G4media.ro, fiecare membru provizoriu al CA primește o indemnizație fixă lunară brută de 2.790 de lei.

Elena Ghindici a fost numită prima oară în CA-ul de la CFR Marfă pe 5 martie. Cu trei zile înainte, tânăra a devenit consilier al consilierului de stat pentru probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului, Virgil Guran

Vicepreședinte PNL și un apropiat al premierului Ludovic Orban, Virgil Guran este un politician cu un trecut tumultos. El a fost condamnat de Judecătoria Turda, în anul 2005, la o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, patru ani de închisoare pentru fals intelectual şi trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Tribunalul Cluj a constatat apoi că faptele pentru care a fost condamnat s-au prescris, încetându-se astfel procesul penal.

Citește și: Virgil Guran, unul dintre consilierii lui Ludovic Orban, a fost judecat de Tribunalul Cluj pentru afaceri ilegale cu… țuică. Procesul s-a judecat până fapta s-a prescris!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here