S-au încins spiritele la şedinţa Comisiei de Muncă, de marți, în care s-a dezbătut proiectul de lege privind majorarea indemnizaţiilor demnitarilor. Liderul AUR, George Simion, a luat parte la ședință și a schimbat replici acide cu social-democratul Gabriel Zetea.

Dezbaterea tensionată a fost condimentată și de gestul lui George Simion, care a ieșit pe hol și le-a stins lumina deputaților din Comisia de Muncă.

„Faceți economie un pic! Pe români îi puneți să facă economie, nu v-ar fi rușine! Vă măriți salariile, dar poate vă luăm și scaunele”, a spus Simion, pentru ca apoi să acționeze întrerupătoarele.

Momentul în care George Simion stinge lumina îl vedeți în materialul video de mai jos, după minutul 46.

După aproape o oră de discuţii aprinse, deputaţii au votat pentru renunţarea la majorarea salariilor demnitarilor, cu 25 de voturi „pentru” şi 12 „împotrivă”. Raportul trebuie să primească votul plenului Camerei Deputaţilor – for decizional – el figurând pe ordinea de zi a şedinţei de marţi. Deputaţii au votat un amendament care priveşte creşterea salariilor, la nivelul anului 2021, pentru administraţia publică locală, respectiv pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de Consilii Judeţene.

Citește și: Scandal interetnic în jurul kürtőskalács primarului Cherecheș

1 COMENTARIU

  1. AU MARIT SALARIILE ALORA CARE SUNT CEI MAI INSTARITI DIN COMUNE SI ORASE..Verificati-le Declaratiile de avere..CAT DE DILETANT TREBUIE SA FII SA FACI ACEST LUCRU…la pensionari 0 lei..SA VA FIE RUSINE O SA VA VOTEZE PRIMARII SI FAMILIILE LOR.
    DEMISIA ACESTEI CLASE POLITICE RUPTE DE REALITATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here