PNL
PNL

În 22 aprilie PSD şi PNL, după 15 ore de negocieri, au decis să îi retragă sprijinul politic medicului Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar din București. Astfel cele două partide vor avea candidaţi separaţi la Primăria Generală a Capitalei.

Participanții la discuții au susținut că liderii din ambele partide au fost nervoși și obosiți, iar după 13 ore de ședință a Coaliției PSD-PNL și 5 ore de ședință a acestora cu medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul pentru București a plecat din Palatul Victoria.

Acesta le-ar fi spus lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă că își pune mandatul pe masă și le-a cerut să îl anunțe și pe el când vor lua o decizie în privința candidaturii sale. După ora 1:00, liderii Coaliției au decis să meargă la Primăria Capitalei cu candidaturi separate din partea fiecărui partid.

Potrivit surselor digi24.ro, Coaliția ar fi decis să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea – PSD și Sebastian Burduja – PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide. Cei doi candidați nu se vor ataca în campanie, ci vor avea o campanie constructivă pe soluții pentru București.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.