Se pare că Congresul PNL s-a mândrit numai cu participanți erudiți, după cum urmează și acest primar.

O tânără, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a trimis către redacția Jurnal de Brăila o serie de fotografii și clipuri video în care primarul comunei Gropeni, Stan Malinche, aflat într-o cameră de hotel, la Congresul PNL, care a avut loc în data de 25 septembrie, la București, îi face complimente și chiar îi oferă un loc de muncă la una din direcțiile subordonate instituției pe care o conduce.

Tânăra, căreia i s-a promis un loc de muncă la Primăria Gropeni, insistă în filmare ca primarul să-i spună exact cu ce o poate ajuta. Inițial Malinche s-a ferit să-i ofere detalii viitoarei angajate.

”Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le discutăm decât față în față. De ce nu înțelegi? Putem să spunem că ne fu*em, putem să spunem că facem orice. Tu mai aveai puțin și mă dezbrăcai de chiloți în fața camerei”, spune primarul în clipul video.

În continuare, edilul îi promite tinerei că va avea grijă de ea și o va ajuta ”în prisma alegerilor care au fost zilele trecute”(n.r. Congresul PNL care a avut loc pe 25 septembrie, unde primarul Stan Malinche recunoaște că l-a votat pe Florin Cîțu).

La insistențele tinerei de a afla dacă primarul o poate angaja sau nu la una din direcțiile subordonate instituției pe care o conduce, Malinche a cedat și i-a oferit tinerei câteva posibilități de angajare pe funcții publice.

”Te pot ajuta să te angajezi, da? E bine? Cu un post de.. ce vrei? Asistență socială, da? Nu ți s-ar potrivi! Cu siguranță Taxe și Impozite, Achiziții Publice, nu ți s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistență socială. De exemplu, nu știu dacă s-ar potrivi la Rezolvarea petițiilor, nu știu cum se cheamă”, spune edilul.

Malinche i-a împărtășit tinerei și câteva secrete politice, susținând că noua conducere a PNL îi va facilita cumva intenția lui de a o ajuta pe tânără să ocupe un post la Primăria Gropeni. Acesta a fost filmat chiar în seara Congresului, când se afla într-un hotel din București.

Tânăra spune că relația de prietenie cu primarul Stan Malinche a început pe Facebook, după ce edilul a abordat-o făcându-i numeroase complimente. După ce și-a dat seama de natura relației pe care Stan Malinche o urmărea, tânăra a vrut să vadă până unde poate merge impertinența primarului și intrat în jocul lui de a o angaja la Primăria Gropeni pentru a fi mai aproape unul de celălalt.

Tânăra spune că nu și-ar dori ca alte fete, mai tinere și poate mai naive, să cadă în plasa unui astfel de primar și să-și compromită integritatea pentru un loc de muncă, vremelnic, în slujba unui prădător.


sursa: flux24.ro

Citește și: Profesoară bătută de un elev! Femeia are coastele și sternul fracturate VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here