Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, reacționează pe Facebook după ce senatorii au respins, miercuri, la votul din plen, Ordonanța de Urgență dată de Guvernul Orban privind organizarea alegerilor anticipate.

Actul normativ prevede că românii pot vota la orice secție din țară și din străinătate, indiferent de domiciliu, dublarea numărului de parlamentari, dar și stabilirea cadrului legal pentru organizarea alegerilor anticipate. Ordonanța este contestată de PSD, Pro România și ALDE, partide care au cerut avocatului poporului să atace OUG la Curtea Constituțională.

Europarlamentarul liberal a răbufnit, după ce PSD, UDMR, ALDE, PMP au respins ordonanța.

„Era de așteptat, nu? PSD & Co îi pedepsesc din nou pe români, mai ales pe cei din diaspora, nu le iartă lipsa de empatie cu grupul infracțional organizat din Kiseleff. Îi gazează în continuare, în forme mai …rafinate. Știți ceva? Eu chiar m-am săturat! Trebuie să mai facem un efort și să-i măturăm, căci au semănat nedreptate și nefericire oriunde te uiți. Unde te uiți, numai porcării, furtișaguri, clienți, pile, grupuri fiduciare. Iar sistemul semănat e pervers, dar e bine antrenat. Oare cine îi învață să mintă cu asemenea talent? Că pe ei sigur nu-i duce mintea! Îi duce, însă, să pună armate de oameni să posteze comentarii, să creeze așa-ziși curenți, iar oameni de bună credință cad în plasă. Oameni buni, vă rog, gândiți cu mintea voastră!”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

În cazul alegerilor anticipate, data desfășurării acestora se stabilește cu cel puțin 50 de zile înaintea votării, față de 90 de zile în prezent, deci se pot organiza anticipate cu 40 de zile mai repede decât în prezent.

Conform zcj.ro, actul normativ urmează să fie dezbătut de Camera Deputaților, for decizional în acest caz.

Citește și https://gazetadecluj.ro/candidatul-nicusor-dan-rrespinge-oferta-lui-rares-bogdan-nu-iau-in-calcul-aceasta-optiune/

Sabina Popescu

1 COMENTARIU

  1. măiiii ficior de Ocna-Mureş, nu mai face valuri!…..mergi şi candidează acolo de primar şi nu te mai da mare-n gară mică!…cam vorbeşti de funie-n casa spânzuratului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here