Răzvan Ciortea, președintele PSD Turda și subprefectul Clujului, a scris pe o rețea de socializare că primarul Turzii se laudă că a primit finanțări de peste 46 de milioane de euro prin PNRR, dar nu a arătat până acum contractele semnate pentru aceste sume. Ciortea susține că ceea ce transmite municipalitatea din Turda este, din nou, o gargară.

„Hai să lăsăm „ VRĂJEALA” și să ne apucăm de treabă! Că sunt multe de făcut! Primarul Turzii ne spune că orașul nostru a primit finanțări de peste 46 de milioane de euro prin PNRR. Dar… îl credem pe cuvânt?! Cum ar fi să ne prezinte și contractele semnate, pentru aceste sume? Că dacă ”orașul a primit”, înseamnă că aceste contracte sunt semnate! Sau… e gargară, din nou?! Cu siguranță nu ați uitat despre telegondola – ”proiectul de suflet”, despre caiac-canoe pe Arieș, despre aquapark sau despre sutele de străzi care se vor asfalta (și deocamdată constatăm că sunt sute distruse!)…”, a scris Răzvan Ciortea pe pagina sa de Facebook.

Răzvan Ciortea: Realitatea o vedem astăzi cu toții

„Din prezentarea dvs. credeam că strada devine „obiectiv turistic”, însă am ajuns doar să mergem cu mașinile la mecanic după un drum pe strada mult lăudată.Noi suntem „bombardați”cu milioane de euro, iar Turda se scaldă în noroi, nicio lucrare începută nu se mai termină, iar dacă se finalizează printr-o minune este de foarte proastă calitate. Așa că îl rugăm pe primar să ne prezinte contractele semnate pentru aceste sume pe care le menționează! Ăsta ar fi un prim aspect, așa de verificare a veridicității, că ne-am cam lămurit cu cine avem de-a face”, a mai afirmat Ciortea.

De asemenea, președintele PSD Turda l-a criticat pe primar pentru lipsa de interes în ceea ce privește modernizarea Castrului Roman, în condițiile în care a fost semnat contractul în urmă cu 5 ani.
„Al doilea aspect vizează capacitatea managerială. Și ne aducem aminte că acum 5 ani a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea Castrului Roman. Repet: a semnat contractul! Între timp, cu contract semnat și finanțare aprobată, primarul nu a fost în stare să facă nimic la Castrul Roman! Timp de 5 ani, nimic! Dacă se apucau romanii de acum două mii de ani de treabă, cu siguranță îl refăceau în acești 5 ani. Așa că… să vedem contractele semnate pentru sumele menționate! Și după aceea, să calculăm cam în cât timp vom vedea lucrările finalizate, după exemplul Castrului Roman, dacă rămânem cu acest primar pe capul nostru. Cu siguranță nu ați uitat că acum 6 ani, se lăuda cu sute de milioane de euro aduși în Turda. Cred că au fost doar monede și au fost aruncate din avion, că numai așa se explică faptul că a distrus toată Turda! Încetați să mai mințiți turdenii!!! De aceea spun: hai să lăsăm „ VRĂJEALA” și să ne apucăm de treabă! Că e multă”, a conchis Răzvan Ciortea.

Citește și: Emil Boc își bate dala de granit de obrazul clujenilor

1 COMENTARIU

  1. aloooo domnul Ciortea somn ușor!!!După ce va schimbați penalii din partid atunci sa vorbiți….!! Ia sa vedem cine va conduce?????la Cluj?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.