Clujul e sat fara caini. Emil Boc si Alin Tise il smantanesc si il gestioneaza ca niste vatafi, facandu-si mendrele politice cum vor muschii lor.

Tupeul penelistilor de a sugusa institutii si de a se adapa din banul public nu cunoaste limite. Ar trebuie sa existe limite, dar procurorii DNA Cluj sunt ocupati cu renovatul sediului si cu concediile.

Clica din jurul lui Boc si Tise e mare: toti sinecuristi de top, toti bagati peste lege si bun simt in functii sau posturi platite regeste, fiindca astia la privat nu ar avea sanse nici la postul de curatator de buzi.

Daca tot discutam de mirosul pestilential din Cluj-Napoca, ala de a infuriat tot orasul in ultimele zile, e necesar sa privim putin mai adanc in ceata declaratiilor mincinoase ale Bocului si a tacerii lase a lui Tise.

ADI Eco Metropolitan este o „intreprindere” asociativa care reuneste toate UAT-urile din judetul Cluj, creata cu singurul scop de a mandata unui operator gestionarea și ridicarea deșeurilor din judet. Atata au mosmondit-o cu caietul de licitatii si cu licitatia in sine (facuta pana la urma pe 3 loturi), incat era sa le dea cu virgula: dar pana la urma tot SUPERCOM a castigat, ca asa „trebuia”.

SUPERCOM a castigat cu greu, poze la inaugurare s-au facut, dar cumva, cum necum, firma nu reuseste sa se aseze cum trebuie pe ditamai contractul pe 10 ani, care ar trebui sa ii aduca profituri imense: salariatii se plang de intarzieri la salarii (sau ca, de exemplu, bonurile de masa nu le sunt achitate de circa 6 luni), clujenii se plang ca au fost mintiti cand Supercom si Boc le-au spus ca vor plati doar cat gunoi produc, preturile la gunoi au fost binisor marite in defavoarea clujenilor si acum a aparat dandanaua cu putoarea.

Problema adevarata este ca, peste incompetenta DSP si tacerea complice a Garzii de Mediu, tehnic, atributiile de verificare a SUPERCOM le are chiar ADI Eco-Metropolitan.

Ei bine, si cine credeti ca, printre alti sinecuristi de la asociatie, ar trebui sa controleze activitatea SUPERCOM? nenea Mircea Marc, baiatul cu ghidonul asta de mustata, din poza ilustrativa a articolului.

Mircea Marc este sotul Marinelei Marc, om de baza al lui Tise si Boc, care este si inspector general scolar, si consilier judetean. Aveti mai jos dovada ca nenea Marc primeste un carcalau de bani de la ADI ECO Metropolitan pentru functia de inspector.

Ei, asa, impreuna, dau impresia unei familii de taranusi molcomi, dar sunt niste rechini sinecuristi politici. Daca observati, in declaratia de avere a doamnei, ea castiga sume ametitoare din calitatea de sinecurista a PNL Cluj, la care profesorii numai viseaza.

Pai, si atunci de ce sa stea si nenea Mircea Ghidon Marc fara job? Lasa, ca are partidul posturi! Si astfel l-au plantat pe Ghidonel acolo,

Deci, ca sa stiti de acum inainte, cand va intrebati cine ar fi trebuit sa vegheze ce se intampla la Supercom, va spunem noi: si Mircea Marc.

Este asta incompatibilitate? Ba bine ca nu! Ii pasa cuiva? Hahaha.

Sursa: ziardecluj.ro

Citește și: Primarul Boc fugărit prin birou de doi ”agenți de influență” VIDEO

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.