Radu Molnar, deputatu USR de Cluj, a anunțat pe o rețea de socializare că la filiala locală se desfășoară un program de shadowing al birourilor parlamentare. Adică timp de o lună studenții participă la cât mai multe activități din teritoriu și de la Parlament.

„Merg acolo unde merg eu, au acces la aceleași informațiile ca mine, asistă la dezbateri și au ocazia să-și spună părerea. Săptămâna trecută, tinerii au fost alături de mine si de Cristian Bordei la București unde au văzut cum se desfășoară activitatea în comisii de specialitate, ședințele de pregătire ale plenurilor și apoi la plenurile Camerei Deputaților și a Senatului. O experiență interesantă pentru oricine, dar cu atât mai mult pentru cei interesați de funcționarea sistemul politic românesc”, a precizat Radu Molnar.

Parlamentarul a precizat că acest proiect a fost conceput de USR Tineret, ei fiind mereu în căutarea de noi metode care să promoveze implicarea tinerilor în politică.

„Iar dacă și tu ai idei de promovare și susținere a tinerilor, te așteptăm alături de noi. Generațiile următoare de politicieni sunt în plină pregătire și arată bine”, a conchis Radu Molnar, deputat USR de Cluj.

Citește și: Emil Boc își bate dala de granit de obrazul clujenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.