Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că va publica, marţi, procedura şi graficul de numire, precum şi dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr.

„Mâine voi prezenta procedura şi graficul de numire a celui care ocupă postul de procuror general. Mâine voi face public şi conţinutul dosarului de candidatură. Pentru a observa eventualele neconcordanţe, preferabil ar fi să cunoaştem şi conţinutul dosarului pe baza căruia a fost aprobat şi semnat decretul de învestitură. În mod normal, dosarele de la MJ, CSM şi Cotroceni trebuie să aibă un conţinut identic!”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Citește și:

UPDATE: CSM a anunțat rezultatul verificării lui Augustin Lazăr

Augustin Lazăr a fost revocat de Tudorel Toader

Augustin Lazăr, numit fără evaluare. În dosar, un document de clasare referitor la Klaus Iohannis

Întrebare cheie după declanșarea procedurii de revocare a lui Augustin Lazăr. Legătura cu Macovei

 

Săptămâna trecută, el a declanşat procedura de revocare din funcţie a procurorului general al României, Augustin Lazăr.

În raportul privind activitatea managerială a procurorului general se precizează că preşedintele Klaus Iohannis nu ar fi verificat regularitatea procedurii de numire a lui Augustin Lazăr, propunerea fiind făcută de ministrul Justiţiei de la acea dată cu nerespectarea prevederilor legale.

2 COMENTARII

  1. Foarte bine dl. ministru ca sa vedem si noi oamenii de rand cine au fost cei care au avut o mare functie de raspundere si si-au batut joc de tara asta si de noi si a pactizat cu papagalii sistemului,se stiu ei cine sunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here