Sursa foto: Facebook

Alin Coleșa, deputat AUR, a scris pe o rețea de socializare că actuala coaliție de guvernare își bate joc de români în ceea ce privește chestiunea majorării pensiilor, dând dovadă de un „amatorism politic” nemaivăzut.

„În 2020, PSD vorbea despre majorarea pensiilor cu 40%, acum, după toată această criză și după această inflație care a redus drastic veniturile românilor, PSD vorbește despre o mărire cu 10%, și nici măcar acest 10% nu este clar. Pe de altă parte, partenerul de guvernare al PSD, PNL anunță o mărire a pensiilor de la 1 ianuarie 2023 cu 25%”, a scris deputatul clujean.

De asemenea, Coleșa a amintit faptul că românii au fost abandonați de către Guvernul Ciucă în fața valului de creșteri ale facturilor și ale alimentelor de bază.

„Considerăm inacceptabil faptul că PSD dorește mai întâi să rezolve problema pensiilor speciale și criza din energie, iar abia apoi să se ocupe de pensiile celor mai săraci dintre români. Liderii coaliției își pasează responsabilitatea și se ceartă pe procentul cu care ar trebui majorate pensiile. Discuțiile continuă de luni de zile, cifrele variind de la o lună la alta, fără niciun rezultat concret pentru români. Este o bătaie de joc”, a conchis Alin Coleșa.

Citește și: Lichidatorul plătit de Primăria Cluj cu 1.000 lei scoate la vânzare Cartierul Tineretului, terenul  administrației, locale cu 90 milioane de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.