Sursa foto: Facebook

Deputatul USR PLUS, Radu Molnar, a „bătut” la ușa dejenilor pentru a discuta cu aceștia despre problemele cu care se confruntă.

Parlamentarul a precizat că oamenii au fost impresionați să vadă un deputat care părăsește locul călduț din „turnul de fildeș” din Capitală.

„Oamenii nu sunt obișnuiți ca politicienii să le ceară părere și să le asculte opinia. Tocmai de aceea reacția celor pe care i-am întâlnit azi a fost nu doar pozitivă, ci și deschisă. Fiecare dintre noi are o poveste de spus și din toate aceste povești unite cunoști cu adevărat comunitatea.

Așa am aflat că din perspectiva lor, Dejul merge într-o direcție greșită. Îl văd ca pe un oraș decăzut și se simt jigniți de felul în care arată cartierele și străzile lor. Între gropile din asfalt și gropile de gunoi nu e loc de prea multă mândrie. Subiecte despre care și consilierii noștri Alina Meșter și Paul Severin vorbesc și propun măsuri, chiar dacă administrația le ignoră”, a scris Radu Molnar pe Facebook.

De asemenea, parlamentarul a luat la pas Dejul, fiind însoțit de Oana Murariu, Cătălin Sălăgean, Mihai Iepure, Ionuț Florea, Alina Meșter, Andrei Covaci și membrii USR PLUS Dej.

 „Am văzut astăzi că există dorință de schimbare, propuneri pentru îmbunătățirea și viziune către viitor.

Dar pentru asta e nevoie ca politicul să rămână conectat la alegători, iar noi intenționăm să continuăm la fel. Și sperăm că vorbind cu fiecare dintre voi, din ușă în ușă, vom reuși să vă câștigăm încrederea ca apoi împreună să schimbăm fața Dejului”, a conchis deputatul USR PLUS.

Citește și: Deputatul USR-PLUS, Radu Molnar, critici la adresa liderului AUR: „A învățat că școala nu-i de el”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here