Sursa foto: media9.ro

George Trif, membru în Biroul Local Cluj-Napoca al USR, și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al filialei județene. El a declarat că știe ce-i lipsește partidului și de ce probleme s-a lovit de-a lungul timpului.

„(…) Așadar, mizele mele sunt mai degrabă pe partea de organizare internă, astfel încât să punem în spatele echipelor de consilieri locali toate resursele de care avem nevoie ca să poată performa”, a declarat George Trif.

Întrebat de către jurnaliștii de la monitorulcj.ro ce ar schimba în interiorul USR, Trif a precizat că este nevoie de o relație mai bună cu cetățenii, pentru a-i aduce, din nou, alături de partid.

„Mai multă consecvență. Consecvență în primul rând, întrucât chiar dacă facem lucruri care trebuie pentru comunitățile noastre, le facem tipuri de evenimente mult mai rar, să spunem așa. Și atunci când vom avea toate mecanismele de susținere, vom reuși să avem proiecte mai dese și ieșiri cu cetățenii. Într-adevăr, efectele ar fi resimțite în zona relației cu cetățenii, având în vedere că până la urmă și proiectele de hotărâri pe care le vom depune sau alte tipuri de proiecte au ca rezultat o viață mai bună pentru toți alegătorii, indiferent dacă ne votează sau nu”, a spus George Trif.

Pentru anul 2024, candidatul pentru funcția de președinte al filialei județene USR a precizat că formațiunea politică va reuși să se consolideze și să arate tuturor că este un partid diferit, înclinat spre cetățeni.

„Anul 2024 va fi mai mult decât un an de consolidare, va fi un an în care arătăm că suntem un partid mai matur, aceasta însemnând nu doar prin intermediul proiectelor pe care le propunem, dar și cum ne vom prezenta în fața cetățenilor. Deocamdată suntem un partid activ de 6 ani de zile, suntem încă tineri, raportat la așteptările oamenilor. Strategia noastră va rămâne aceeași, dar va fi mult mai articulată, mult mai bine accentuată și comunicată mai bine cetățenilor”, a conchis Goerge Trif.

La începutul acestei luni, deputatul USR Plus de Cluj, Oana Murariu, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al filialei județene USR Cluj. Biroul Județean USR PLUS Cluj a anunțat că va convoca Conferința Județeană pentru alegerea președintelui filialei în data de 29 octombrie 2022.

Citește și: Emanuel Ungureanu i-a cerut Claudiei Gherman să demisioneze: A mușamalizat moartea a 4 bebeluși

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.