Fostul ministru al Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a fost numit în funcția de președinte interimar al organizației județene PSD Cluj, în cadrul ședinței conducerii centrale a partidului. Odată ajuns în funcție, Dîncu va trebui să-și asume strategia pentru alegerile electorale care vor avea loc în 2024.

După cea mai nouă mutare de la PSD Cluj, fostul șef al organizației, Alexandru Cordoș, va trece în funcția de secretar general.

Schimbărilie din PSD Cluj nu sunt întâmplătoare, deoarece social-democrații au început să se pregătească pentru anul electoral 2024 încă de la începutul acestui an, când a avut loc o întoarcere masivă a „fiilor risipitori” care au intrat pentu o perioadă scurtă în PRO România.

Mai mulți foști membri ai PSD Cluj, care au demisionat din partid anii trecuți și au fugit în brațele PRO România, s-au reîntors și au fost reprimiti în filială, la începutul acestui an. Este vorba despre aproximativ 50 de persoane printre care se numără Remus Lăpușan, Dan Canta și Dan Codrean. 

Citește și: Noua „vedetă” pe piaţa imobiliară din Cluj. O anexă lipită de bloc, transformată în apartament, se vinde cu 50.000 de euro

5 COMENTARII

  1. sinecura ramane sinecura. tovarasii care au vandut tara asta si a transformat-o in colonie numai sa isi pastreze privilegiile, ne vor trimite carne de tun la rusnaci pentru ca nu mai au ce vinde, ai dat TOT. dupa ce ne vom epuiza fizic numeric pe fronturile nat0 ne vor inlocui cu asiatici africani mohamedani, deja a inceput! ne baga peste 100.000 de mii legal pe an. e plin kolojvaru de astia. in curand ne vor inchide in orase ca in puscarii digitale (supraveghere, bariere, credit social etc). dancu e un gandac care mananca si el din firimiturile unui cadavru care este colonia asta blestemata. vae victis!

  2. Acest domn Cordos a mai rămas în acest partid???????după ce l-a adus sub 3%..INCREDIBIL!!!!Clar eu nu va votez cu asemenea PERSONAJE, la Cluj!!!

  3. Mi se pare normal ca Dancu sa se implice. Cordos sau Lapusan sa se abtina, au adus partidul pe chituci. Orice prezenta a lor pe vreo lista de partid inseamna faliment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.